Котка-будилник стана истински хит в YouTube (+ видео)

2012-04-18 15:10:00
Котка-будилник стана истински хит в YouTube (+ видео)
Снимка: sxc.hu

Повечето хора се събуждат сутрин рано, благодарение на будилници, било то от старите, които се навиват или с тези, които са в мобилните телефони. Е, оранжевата котка Бу с удоволствие върши тази работа и успя да стане хит в YouTube, съобщи в. „Дейли мейл“.

 

 

Всеки ден котаракът мушка лапичката си под вратата и започва да дърпа пружината-ограничител, която е монтирана, за омекотяване на отварянето. При вибрациите се получава шум, който буди стопаните на Бу още преди залез слънце.

 

По този начин оранжевият котарак показва, че й е скучно и има нужда от компания. Повечето котки будят стопаните си, когато са гладни, докато Бу просто иска внимание и ласки.

 

 

 

(БТА)

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
stef98
преди 12 години

Моята и тя така прави. :D Само, че спи в стаята и мяука докато не и отворя, било то, защото има зор, иска да яде или внимание.. :)

SlowDownBaby
преди 12 години

Котето е супер сладко,само че аз мисля,че всяка котка прави нещо за да привлече внимание когато й е скучно...лично моя котарак,когато спя и му е скучно идва и почва да рови с лапички в косата ми ..супер досадно е,обаче е голям сладур :D

Sevdito
преди 12 години

:D:D:DМойто направо си скача на дръжката(на вратата) и си излиза и направо ми иде да го... :Д


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия